Uued retseptid | Koostöö Estonian Meat House'ga

by Helen L. on February 17, 2021

20-27.02 lisanduvate retseptide seast leiate seekord mitmed maitsvad supid ja salatid, lisandub veel ka uusi magustoitusid. Kokku lisandub koguni 30 uut retsepti, mis jagunevad preemium- ja tavapüsitellimuse vahel.

Valikust ei puudu ka ka Eestlasele igati kohane vürtsikilu. Seekord küll mitte kiluvõileivana vaid nagu ikka, Orm Oja enda väikese kiiksuga. 

Vürtsikilu salati valmistamiseks vajad (kahele):

  • Kartul (1 tk)
  • Punane sibul (1 tk)
  • Kurk (1 tk)
  • Värske till (1 punt)
  • muna (2 tk)
  • Vürtsikilu (1 pakk)
  • Hapukoor (250g)
  • Hellmann's majonees
  • Sool
  • Suhkur

Neljale sööjale vajad kõiki koostisosi topelt.

Valmistamine:

  1. Koori ja viiluta punane sibul.
  2. Koori ja tükelda kartul neljaks ning pane soolaga maitsestatud külma vette keema.
  3. Pane teises potis keema vesi, lisa keevasse vette munad ning keeda 6 minutit. Seejärel jahuta külmas vees. Koori ning lõika sektoriteks.
  4. Kiirsoolakurgi jaoks tõmba kurgist õhukesed ribad, sega sisse till, sool ning veidi suhkrut. Masseeri kergelt läbi ja jäta seisma.
  5. Kastme jaoks sega kokku hapukoor ja majonees.
  6. Serveerimiseks aseta taldrikule vürtsikilu, soolakurk, kartul, munad ja nirista peale kastet.

Head isu!

Koostöö Estonian Meat House'ga

Oleme käed löönud Estonian Meat House'ga ning järk-järgult vahetame praegu kasutusel olevad kanalihatooted EMH vabapidamisel kasvanud kanade liha vastu. Vahetuse teeme selleks, et parandada kanaliha kvaliteeti ning optimeerida meie poolt saadetavaid koguseid.

 

PS! Koju kogunenud külmakotid ja topsid võid paki kättesaamisel alati anda tagasi meie kulleritele.

KIRJUTA KOMMENTAAR