IN Payga teenid Clean Kitcheni tellimustelt cashbacki! 🤩

by Helen L. on March 22, 2023

 

Meil on ülimalt hea meel teada anda, et oleme alustanud koostööd IN Pay'ga! IN Payga tasudes teenid oma lemmikpoodides alati 2% raha tagasi. Lemmikpoeks võid IN Pay äpis määrata ka Clean Kitcheni.

Mis on IN Pay?

  • IN Pay on Inbanki maksekaart ja -äpp, mida saab kasutada nii deebet- kui ka krediitkaardina.
  • IN Pay'ga tasudes saab alati 2% cashbacki oma lemmikpoodidest. Kogutud cashbacki saab ĂĽhe nupuvajutusega oma IN Pay kontole kanda ja seda vabalt kasutada.
  • Lisaks ĂĽllatab IN Pay tihti ka eksklusiivsete eripakkumistega, millega on võimalik ostudelt veelgi rohkem raha tagasi teenida!
  • IN Pay'd kasutades lisandub näiteks ka reisikindlustus, ostud on kindlustatud kuni 180 päeva ning kasutatud krediidile kehtib intressivaba periood kuni 45 päeva.
  • IN Pay'ga liitumiseks ei ole vaja kodupanka vahetada!
 
Liitumiseks laadi alla äpp ja loo konto ning virtuaalkaart on sulle lepingu sõlmimise hetkest kasutamiseks valmis! Sisestades kampaaniakoodi ’CLEAN5’, saad boonuseks 5 eurot osturaha oma IN Pay kontole!

Huvi korral leiad IN Pay kohta rohkem infot: https://in-pay.app/ee/et

Tähelepanu! Tegemist on finantsteenusega! Inbanki IN Pay Standard krediitkaardi krediidi kulukuse määr on 26.71% aastas järgmistel näidistingimustel: limiit 1000 EUR, fikseeritud intressimäär 18.00%, kaardi avamise tasu 0 EUR, kuutasu 2.50 EUR, intressivaba periood 35 päeva, krediidi kogusumma ja tagasimaksete summa 1123.82 EUR eeldusel, et limiit võetakse kasutusele viivitamata, täies mahus ja tagastatakse aasta jooksul igakuiste võrdsete osamaksetena. Tutvu enne lepingu sõlmimist tingimustega ja vajadusel konsulteeri spetsialistiga.

KIRJUTA KOMMENTAAR