Sõprade soovitusprogramm

by Karina Fursov on March 06, 2023

Kutsu ka oma sõbrad Clean Kitchenit kasutama ja teeni 20% allahindluse kupong oma järgmisele tellimusele. 

Kuidas see töötab?

Jagades sõpradele oma kutselinki, on neile esimene tellimus 20% soodsam. Iga tellimuse teinud sõbra eest teenid sina 20% sooduskoodi oma järgmise tellimuse jaoks. Sinu sõber peab tegema oma esmatellimuse läbi saadetud kutselingi. Ainult nii saab süsteem aru, kes oli soovitajaks. Tellimuse teinud sõbra eest saadetakse sulle e-mail koos personaalse koodiga 1 päeva jooksul.

KKK soovitusprogrammi kohta leiad siit: https://www.cleankitchen.ee/pages/kutsu-sober-clean-kitchenit-kasutama

Oleme kokku pannud mõned nipid, kuidas sõpru edukalt Clean Kitchenit tellima kutsuda:

  • Jaga infot oma sotsiaalmeedias.
    Tee postitus, filmi reels või story’d! Näita sõpradele kuidas kokkad ja jaga nendega oma kogemust, kuidas sinu elu on muutunud meie teenust kasutades lihtsamaks. Soovitame jagada oma kutselinki avalikult - nii on suurem tõenäosus, et sõbrad ja tuttavad kasutavad sinu sooduskoodi.

  • Saada kutselink läbi e-maili.
    Ühe e-mailiga saad kutsuda mitu tuttavat korraga - nii säästad ka aega!

  • Räägi.
    Jaga sõpradega oma toiduvalmistamise saladust - kuidas sina kokkad imemaitsvaid õhtusööke poes käimata. Sellist infot on ei tasu jagada mitte ainult sõpradele, vaid ka tuttavatele ja töökaaslastele. Eriti aktuaalne on see detsembris, kui kõigil on väga palju muid toimetusi ja vähe aega toidupoes käimiseks.

  • Anna sõpradele retseptikott proovimiseks.
    Võta järgmine kord oma sõprade juurde minnes 1 retsept proovimiseks kaasa - nii saab sõber enne tellimist täiskogemuse! Suure tõenäosusega tahab sõber peale retsepti proovimist teha esmatellimuse kasutades just sinu koodi.
KIRJUTA KOMMENTAAR