Klassikaline itaalia magusroog, mille valmistamiseks kasutatakse mascarpone toorjuustu. Parajalt kreemjas, veidi mõrkjas, mõõdukalt magus ja imeliselt hõrgutav.
25 minutit1272 kcal
Klassikaline itaalia magusroog, mille valmistamiseks kasutatakse mascarpone toorjuustu. Parajalt kreemjas, veidi mõrkjas, mõõdukalt magus ja imeliselt hõrgutav.
Küpsisetorti iseloomustab hästi üks sõna - klassika. Lisaks heale tuttavale maitsele on küpsisetordil veel paar plussi - valmib kiiresti ja lihtsalt. Valmistamiseks kulub kõigest 5 minutit ja enne serveerimist hoia kooki külmkapis 30 minutit.
35 minutit1449 kcal
Küpsisetorti iseloomustab hästi üks sõna - klassika. Lisaks heale tuttavale maitsele on küpsisetordil veel paar plussi - valmib kiiresti ja lihtsalt. Valmistamiseks kulub kõigest 5 minutit ja enne serveerimist hoia...
Toorjuustukooki on võimatu mitte armastada. See siidine tekstuur ja külluslik maitse lihtsalt võrgutavad sind oma vaiksel moel kohe, kui lusika koogitüki sisse torkad.
280 minutit2254 kcal
Toorjuustukooki on võimatu mitte armastada. See siidine tekstuur ja külluslik maitse lihtsalt võrgutavad sind oma vaiksel moel kohe, kui lusika koogitüki sisse torkad.
Vahel on hea end tükikese tummise šokolaadikoogiga premeerida. Seesama brownie retsept on üks hea eeskuju tõeliselt šokolaadisest, tummisest ja parajalt mahlase täidisega šokolaadiahvatlusest.
45 minutit1665 kcal
Vahel on hea end tükikese tummise šokolaadikoogiga premeerida. Seesama brownie retsept on üks hea eeskuju tõeliselt šokolaadisest, tummisest ja parajalt mahlase täidisega šokolaadiahvatlusest.
Panna cotta valmistamine pole üldse keeruline. Tegemist on imemaitsva itaaliapärase pudingutaolise magustoiduga. Panna cotta itaalia keeles tähendab ”keedetud koort”. Eksootilist maitset ja välimust annab magustoidule kirevilja sisu.
150 minutit831 kcal
Panna cotta valmistamine pole üldse keeruline. Tegemist on imemaitsva itaaliapärase pudingutaolise magustoiduga. Panna cotta itaalia keeles tähendab ”keedetud koort”. Eksootilist maitset ja välimust annab magustoidule kirevilja sisu.
Tegemist on tõesti ülimalt mahlase ja koheva banaanileivaga. Banaan on tänu oma looduslike suhkrute sisaldusele ja kiudainete hulgale ka väga kasulik vaimse töö tegijatele. Eriti hea on banaanileib koolilapse suupistelaual.
60 minutit2068 kcal
Tegemist on tõesti ülimalt mahlase ja koheva banaanileivaga. Banaan on tänu oma looduslike suhkrute sisaldusele ja kiudainete hulgale ka väga kasulik vaimse töö tegijatele. Eriti hea on banaanileib koolilapse suupistelaual.
Kõikide väikeste Eesti laste suur lemmik, mida omal ajal aitas populariseerida Raivo Järvi muhe kaaslane, kass Artur.
Ideaalne valmistamiseks koos lastega.
80 minutit1431 kcal
Kõikide väikeste Eesti laste suur lemmik, mida omal ajal aitas populariseerida Raivo Järvi muhe kaaslane, kass Artur.
Ideaalne valmistamiseks koos lastega.
Lassi on indapärane jogurtijook. Siinkohal lihtne mangolassi retsept, mille kasutamisel on vaja mangopüreed. Sobib nii joogiks kui ka kergeks hommiku- või vahepalaks.
10 minutit385 kcal
Lassi on indapärane jogurtijook. Siinkohal lihtne mangolassi retsept, mille kasutamisel on vaja mangopüreed. Sobib nii joogiks kui ka kergeks hommiku- või vahepalaks.
See on mõnus mugavusroog, kus peategelaseks on kaerahelbed ning meelepärased lisandid. Kuna kaerahelbed tuleb eelmisel õhtul likku panna, siis on hommikul vaid pudru kaunistamise ja söömise vaev.
120 minutit783 kcal
See on mõnus mugavusroog, kus peategelaseks on kaerahelbed ning meelepärased lisandid. Kuna kaerahelbed tuleb eelmisel õhtul likku panna, siis on hommikul vaid pudru kaunistamise ja söömise vaev.
Miks mitte vahelduseks tavalisele pudrule valmistada hommikusöögiks hoopiski pudingut. Antud retsepti järgi on tulemuseks väga õhuline puding. Sobib ka suurepäraselt magustoiduks serveerituna.
35 minutit784 kcal
Miks mitte vahelduseks tavalisele pudrule valmistada hommikusöögiks hoopiski pudingut. Antud retsepti järgi on tulemuseks väga õhuline puding. Sobib ka suurepäraselt magustoiduks serveerituna.
Käes on aeg küpsetada rabarberikooki. See kook väärib tõepoolest tiitlit Maailma Parim Rabarberikook, sest see lausa sulab suus. Samuti on kooki lihtne valmistada.
50 minutit1808 kcal
Käes on aeg küpsetada rabarberikooki. See kook väärib tõepoolest tiitlit Maailma Parim Rabarberikook, sest see lausa sulab suus. Samuti on kooki lihtne valmistada.
Suvine maius värskete maasikatega tervele perele! Traditsiooniline kausikook seob endas rammusat aga õhulist koort, tuttavat biskviiti ja kreemist šokolaadi. Tulemus on hea lihtne maitsta igale vanusele!
20 minutit1636 kcal
Suvine maius värskete maasikatega tervele perele! Traditsiooniline kausikook seob endas rammusat aga õhulist koort, tuttavat biskviiti ja kreemist šokolaadi. Tulemus on hea lihtne maitsta igale vanusele!