Klassikaline itaalia magusroog, mille valmistamiseks kasutatakse mascarpone toorjuustu. Parajalt kreemjas, veidi mõrkjas, mõõdukalt magus ja imeliselt hõrgutav.
25 minutit300 kcal
Klassikaline itaalia magusroog, mille valmistamiseks kasutatakse mascarpone toorjuustu. Parajalt kreemjas, veidi mõrkjas, mõõdukalt magus ja imeliselt hõrgutav.
Toorjuustukooki on võimatu mitte armastada. See siidine tekstuur ja külluslik maitse lihtsalt võrgutavad sind oma vaiksel moel kohe, kui lusika koogitüki sisse torkad.
280 minutit298 kcal
Toorjuustukooki on võimatu mitte armastada. See siidine tekstuur ja külluslik maitse lihtsalt võrgutavad sind oma vaiksel moel kohe, kui lusika koogitüki sisse torkad.
Küpsisetorti iseloomustab hästi üks sõna - klassika. Lisaks heale tuttavale maitsele on küpsisetordil veel paar plussi - valmib kiiresti ja lihtsalt. Valmistamiseks kulub kõigest 5 minutit ja enne serveerimist hoia kooki külmkapis 30 minutit.
35 minutit162 kcal
Küpsisetorti iseloomustab hästi üks sõna - klassika. Lisaks heale tuttavale maitsele on küpsisetordil veel paar plussi - valmib kiiresti ja lihtsalt. Valmistamiseks kulub kõigest 5 minutit ja enne serveerimist hoia...
Vahel on hea end tükikese tummise šokolaadikoogiga premeerida. Seesama brownie retsept on üks hea eeskuju tõeliselt šokolaadisest, tummisest ja parajalt mahlase täidisega šokolaadiahvatlusest.
45 minutit325 kcal
Vahel on hea end tükikese tummise šokolaadikoogiga premeerida. Seesama brownie retsept on üks hea eeskuju tõeliselt šokolaadisest, tummisest ja parajalt mahlase täidisega šokolaadiahvatlusest.