Kala ja mereannid (48)

Kreveti pad thai

Kala ja mereannid Kiiresti valmiv Kohene Laktoosivaba
Pad Thai saamislugu on selline- Tai riik tegi võistluse, et mõelda välja uus Tai rahvustoit, mis saaks maailmakuulsaks. Võitjaks osutuks pad thai - kiiresti valmiv vokiroog, mis läheb peale nii suurtele kui väikestele.
25 minutit 162 kcal

Mahlane kalafilee spinatise kartulitambi ja võikastmega

Kala ja mereannid Kohene
Paneeritud, võis praetud hõbeheik serveeritud veidi värvikama kartulipudruga.
30 minutit 104 kcal

Kreemjas krevetipasta rukola ja kapparitega

Kala ja mereannid Kiiresti valmiv Kohene Peresõbralik
Kreemjate pastasõprade lemmik sidrunine krevetipasta sobib ideaalselt argipäeva õhtusöögiks, sest on toitev ja valmib kiiresti. Serveeri koos klaasikese valge veiniga!
30 minutit 141 kcal

Toskaanapärane lõhe riisiga

Gluteenivaba Kala ja mereannid
Toskaana lõhe on imemaitsev ja väga hõrk kalaroog. Kala on suurepärane kaltsiumi, D-vitamiini, oomega-3-rasvhapete ja loomulikult valkude allikas.
40 minutit 256 kcal

Praetud räimed tillikartuli ning tartar kastmega

Kala ja mereannid Kohene
Tõeline klassika. Paneeritud ja krõbedaks praetud räimede saatjaks on keedetud kartulid tilliga. Kõige krooniks tartar kaste.
30 minutit 191 kcal

Kalatacod laimimajoneesiga

Kala ja mereannid Kohene Laktoosivaba
Küpsenud tortiljasse serveeritud hõbeheik, vürtsika jalapeno ja laimimajoneeiga on võrratu kooslus.
30 minutit 134 kcal

Vürtsikad tuunikalakoogid tšilli-mango kastmega

Gluteenivaba Kala ja mereannid Kohene Laktoosivaba
Head tuunikala koogid on elamus omaette. Imeline ja maitsev roog serveeritakse tšilli-mango kastmega ja tomatisalatiga.
25 minutit 104 kcal

Bucatinid tuunikala, kapparite ja rukolasalatiga

Kala ja mereannid Kiiresti valmiv Kohene Laktoosivaba
Tuunikala võib õigusega nimetada merede kuningaks. Kuninglikule pastale annavad kapparid juurde veidi pikantsust ja rukolasalat lisab värskust.
25 minutit 138 kcal

Lõhe en papillote noorte kartulitega

Gluteenivaba Kala ja mereannid Laktoosivaba
Lõhe on küpsetatud Prantsuse köögist pärit tehnikaga"En papillote" ehk paberi sees. Tänu sellele jäävad köögiviljad ja lõhe eriti mahlased ja maitsekad. Serveeri toitu sidrunimahla ja oliiviõliga maitsestatud noorte kartulitega.
30 minutit 70 kcal