Šnitsel ahjukartulitga on tõeliselt toitev mugavustoit. Nipp: maitsva šnitsli valmistamise saladus on praadida kana keskmisel kuumusel, et riivsai jõuaks mõnusalt karamelliseeruda, mitte kõrbeda. Nii jääb ka kanafilee mahlane! Head isu :)
40 min525 kcal
Šnitsel ahjukartulitga on tõeliselt toitev mugavustoit. Nipp: maitsva šnitsli valmistamise saladus on praadida kana keskmisel kuumusel, et riivsai jõuaks mõnusalt karamelliseeruda, mitte kõrbeda. Nii jääb ka kanafilee mahlane! Head isu :)
Pad thai saamislugu on selline - Tai riik tegi võistluse, et mõelda välja uus Tai rahvustoit, mis saaks maailmakuulsaks. Võitjaks osutus pad thai - kiiresti valmiv vokiroog, mis läheb peale nii suurtele kui väikestele.
25 min462 kcal
Pad thai saamislugu on selline - Tai riik tegi võistluse, et mõelda välja uus Tai rahvustoit, mis saaks maailmakuulsaks. Võitjaks osutus pad thai - kiiresti valmiv vokiroog, mis läheb peale nii suurtele kui väikestele.
Kana-nuudlisuppi võib süüa ka tervena. Tummises kanapuljongis peened porgandi- ja sibulaviilud, väiksed kanatükid ja nuudlid. Mõnusalt soojendav supp argipäevaõhtusöögiks.
20 min342 kcal
Kana-nuudlisuppi võib süüa ka tervena. Tummises kanapuljongis peened porgandi- ja sibulaviilud, väiksed kanatükid ja nuudlid. Mõnusalt soojendav supp argipäevaõhtusöögiks.
Dan dan nuudlid on Sichuani köögist pärit vürtsikas nuudliroog, milles nuudlid on kaetud mõnusa kreemja maapähklikastmega. See on lihavaba versioon, kus on kasutatud seeni ja sellerit tavapärase hakkliha asemel. Jätab suu mõnusalt õhkama!
25 min474 kcal
Dan dan nuudlid on Sichuani köögist pärit vürtsikas nuudliroog, milles nuudlid on kaetud mõnusa kreemja maapähklikastmega. See on lihavaba versioon, kus on kasutatud seeni ja sellerit tavapärase hakkliha asemel. Jätab suu mõnusalt õhkama!
Tai kookoskarri on tuntud takeaway toitude hitt. Nüüd saad seda ka ise kodus valmistada. Kreemjas karri on veidi vürtsikas, aga mitte üleliia, niiet sobib ka pere väiksematele liikmetele.
30 min708 kcal
Tai kookoskarri on tuntud takeaway toitude hitt. Nüüd saad seda ka ise kodus valmistada. Kreemjas karri on veidi vürtsikas, aga mitte üleliia, niiet sobib ka pere väiksematele liikmetele.
Marineeri kana laimi-koriandrimarinaadis vähemalt 60 minutit parima maitse saamiseks. Madala kalorsusega kerge eine kanafilee ja avokaadosalsaga. Muidugi laktoosi- ja gluteenivaba!
75 min438 kcal
Marineeri kana laimi-koriandrimarinaadis vähemalt 60 minutit parima maitse saamiseks. Madala kalorsusega kerge eine kanafilee ja avokaadosalsaga. Muidugi laktoosi- ja gluteenivaba!
Pho on mõnus Vietnamist pärit selge leemega supp, mida kohalikud söövad tihti hommikusöögiks. Aeganõudva puljongikeetmise oleme meie Sinu eest ära teinud. Jääb üle vaid koostisained valmistada ja kokku panna.
30 min379 kcal
Pho on mõnus Vietnamist pärit selge leemega supp, mida kohalikud söövad tihti hommikusöögiks. Aeganõudva puljongikeetmise oleme meie Sinu eest ära teinud. Jääb üle vaid koostisained valmistada ja kokku panna.
See roog on mõeldud sulle, kui armastad palavalt vürtsikaid nuudliroogasid. Lisaks küüslaugule ja kanale leiad maitsvast roast Türgi oad ja šampinjonid.
25 min530 kcal
See roog on mõeldud sulle, kui armastad palavalt vürtsikaid nuudliroogasid. Lisaks küüslaugule ja kanale leiad maitsvast roast Türgi oad ja šampinjonid.
Suurepärane kanaroog brokoli ja kreemja _satay _kastmega. Roa valmistamine on kiire ja lihtne, mis muudab selle sobilikuks nii igapäevaste kui ka eriliste sündmuste jaoks. Serveeri rooga riisiga.
25 min576 kcal
Suurepärane kanaroog brokoli ja kreemja _satay _kastmega. Roa valmistamine on kiire ja lihtne, mis muudab selle sobilikuks nii igapäevaste kui ka eriliste sündmuste jaoks. Serveeri rooga riisiga.
See kanapilaff võib saada Sinu argiõhtu lemmik õhtusöögiks. Riis podiseb koos kana, porgandi ja sibulaga mõnusalt pehmeks ja maitseb nii hästi. Eriti hea on see, et toit valmib ühes potis.
40 min506 kcal
See kanapilaff võib saada Sinu argiõhtu lemmik õhtusöögiks. Riis podiseb koos kana, porgandi ja sibulaga mõnusalt pehmeks ja maitseb nii hästi. Eriti hea on see, et toit valmib ühes potis.
Kui soovid süüa midagi kerget, kuid siiski kõhtu täitvat, on selleks punane kala ideaalne valgurikas toit, mis sisaldab lisaks palju asendamatuid rasvhappeid. Lisaks heale maitsele, on see retsept kiiresti valmiv.
25 min531 kcal
Kui soovid süüa midagi kerget, kuid siiski kõhtu täitvat, on selleks punane kala ideaalne valgurikas toit, mis sisaldab lisaks palju asendamatuid rasvhappeid. Lisaks heale maitsele, on see retsept kiiresti valmiv.
Indoneesia köögi sümbol ehk Mie goreng. Mie goreng on Indoneesias umbes sama tavapärane nagu leib eestlastele. Mie goreng on tõlgituna praetud nuudlid. Seda toitu pakutakse Indoneesias pea igas toidukohas hommiku-, lõuna- ja õhtusöögiks.
30 min513 kcal
Indoneesia köögi sümbol ehk Mie goreng. Mie goreng on Indoneesias umbes sama tavapärane nagu leib eestlastele. Mie goreng on tõlgituna praetud nuudlid. Seda toitu pakutakse Indoneesias pea igas toidukohas hommiku-, lõuna- ja õhtusöögiks.
Antud retseptis teeb suvikõrvits pasta lõpptulemusena hästi mahlaseks. See roog sobib ka nendele, kes selle köögiviljaga just eriti suured sõbrad ei ole.
20 min421 kcal
Antud retseptis teeb suvikõrvits pasta lõpptulemusena hästi mahlaseks. See roog sobib ka nendele, kes selle köögiviljaga just eriti suured sõbrad ei ole.
Toitev taipärane taimne karri, kust saab päevase juurviljakoguse ilusti kätte. Tšillikogust saab ise karripasta kogusega reguleerida, nii et roog sobib nii teravusearmastajatele kui leebemate maitsete otsijatele.
35 min634 kcal
Toitev taipärane taimne karri, kust saab päevase juurviljakoguse ilusti kätte. Tšillikogust saab ise karripasta kogusega reguleerida, nii et roog sobib nii teravusearmastajatele kui leebemate maitsete otsijatele.
See kiire kana vokiroog valmib 20 minutiga ja sobib ideaalselt argipäeva õhtusöögiks. Viievürtsisegu annab kanale mõnusalt idamaise maitse, lehtpeet muudab roa värvikaks. Serveeri koos pruuni riisiga.
20 min430 kcal
See kiire kana vokiroog valmib 20 minutiga ja sobib ideaalselt argipäeva õhtusöögiks. Viievürtsisegu annab kanale mõnusalt idamaise maitse, lehtpeet muudab roa värvikaks. Serveeri koos pruuni riisiga.
Teriyaki on Jaapani köögis kasutatav toiduvalmistamistehnika, mille käigus toite praetakse või grillitakse sojakastme, mirin riisiveini ja suhkruga. Oleme lisanud kanale juurde brokoli ja riisi.
25 min566 kcal
Teriyaki on Jaapani köögis kasutatav toiduvalmistamistehnika, mille käigus toite praetakse või grillitakse sojakastme, mirin riisiveini ja suhkruga. Oleme lisanud kanale juurde brokoli ja riisi.
Ahjus karamelliseerunud bataat ja brokoli võidavad koos kinoa ja pähklise tahiinikastmega ka suure lihasõbra südame. Sobib ideaalselt kiireks lõunasöögiks.
30 min608 kcal
Ahjus karamelliseerunud bataat ja brokoli võidavad koos kinoa ja pähklise tahiinikastmega ka suure lihasõbra südame. Sobib ideaalselt kiireks lõunasöögiks.
Prosciutto on mõnusalt suitsuse maitsega itaaliapärane toorsuitsupeekon, mida iseloomustab eriline ümar kuju ja peekonile omaselt siiruviiruline välimus. Itaaliapärane toorsuitsupeekon on valmistatud rulli keeratud seaküljetükist, mida on esmalt kuivatatud ja seejärel külma suitsuga suitsutatud. Prosciutto annab pastale eriliselt hea meki.
25 min668 kcal
Prosciutto on mõnusalt suitsuse maitsega itaaliapärane toorsuitsupeekon, mida iseloomustab eriline ümar kuju ja peekonile omaselt siiruviiruline välimus. Itaaliapärane toorsuitsupeekon on valmistatud rulli keeratud seaküljetükist, mida on esmalt kuivatatud ja seejärel külma suitsuga suitsutatud. Prosciutto annab pastale eriliselt hea meki.
Pikkpoissi on argiõhtul lihtne valmistada – teed taina valmis, vormid pika pätsi ja paned ahju küpsema. Roa küpsemise ajal valmista kõrvale värske salat ja praetud sibulad.
60 min373 kcal
Pikkpoissi on argiõhtul lihtne valmistada – teed taina valmis, vormid pika pätsi ja paned ahju küpsema. Roa küpsemise ajal valmista kõrvale värske salat ja praetud sibulad.
Rohelised läätsed oma kergelt mineraalse ja maalähedase maitsega sobivad sinepise sea sisefileega väga hästi. Peenelt hakitud seller, porgand ja sibul ehk _mirepoix _on Prantsuse köögist pärit tehnika, mis annab mõnusa juurviljase maitse puljongile, milles läätsed keedetakse.
35 min553 kcal
Rohelised läätsed oma kergelt mineraalse ja maalähedase maitsega sobivad sinepise sea sisefileega väga hästi. Peenelt hakitud seller, porgand ja sibul ehk _mirepoix _on Prantsuse köögist pärit tehnika, mis annab mõnusa juurviljase maitse puljongile, milles läätsed keedetakse.
Armastatud klassikaline Itaalia pasta carbonara - kuum pasta segatud kreemise toore muna, parmesani ja krõbedate peekonitükkidega. Imemaitsev ja lihtne valmistada.
25 min747 kcal
Armastatud klassikaline Itaalia pasta carbonara - kuum pasta segatud kreemise toore muna, parmesani ja krõbedate peekonitükkidega. Imemaitsev ja lihtne valmistada.
Vanaemade köögist tuntud hakkliha kotletid aasiapärases võtmes. Soja ja mee glasuur teeb need sealihakotletid eriti mahlaseks ja see vürtsikas sambali-majoneesikastmega salat saab Sinu uueks lemmikuks, kuidas igapäevane juurviljakogus kätte saada.
30 min707 kcal
Vanaemade köögist tuntud hakkliha kotletid aasiapärases võtmes. Soja ja mee glasuur teeb need sealihakotletid eriti mahlaseks ja see vürtsikas sambali-majoneesikastmega salat saab Sinu uueks lemmikuks, kuidas igapäevane juurviljakogus kätte saada.
Punane kala on küpsetatud Prantsuse köögist pärit tehnikaga "e_n papillote_" ehk paberi sees. Tänu sellele jäävad köögiviljad ja kalafilee eriti mahlased ja maitsekad. Serveeri toitu sidrunimahla ja oliiviõliga maitsestatud kartulitega.
30 min485 kcal
Punane kala on küpsetatud Prantsuse köögist pärit tehnikaga "e_n papillote_" ehk paberi sees. Tänu sellele jäävad köögiviljad ja kalafilee eriti mahlased ja maitsekad. Serveeri toitu sidrunimahla ja oliiviõliga maitsestatud kartulitega.