Ahjupasta on hea mitmel põhjusel. Esiteks on see roog äärmisel mõnus mugavustoit, mis saab valmis kiirelt. Teiseks maitseb ahjupasta imeliselt ja meeldib ka lastele.
50 minutit889 kcal
Ahjupasta on hea mitmel põhjusel. Esiteks on see roog äärmisel mõnus mugavustoit, mis saab valmis kiirelt. Teiseks maitseb ahjupasta imeliselt ja meeldib ka lastele.
Gnocchid, täpsemalt kartuli-gnocchid, on kõige lihtsamalt seletatuna Euroopa söögilaudadel üpris levinud klimbisuguvõsa esindajad, Põhja-Itaaliast pärit kartuliklimbid ehk midagi analoogset pastale, aga kartulist. _Gnocchid _koos _chorizo _kastmega maitseb lihtsalt imeline.
40 minutit1056 kcal
Gnocchid, täpsemalt kartuli-gnocchid, on kõige lihtsamalt seletatuna Euroopa söögilaudadel üpris levinud klimbisuguvõsa esindajad, Põhja-Itaaliast pärit kartuliklimbid ehk midagi analoogset pastale, aga kartulist. _Gnocchid _koos _chorizo _kastmega maitseb lihtsalt imeline.
Pikkpoissi on argiõhtul lihtne valmistada – teed taina valmis, vormid pika pätsi ja paned ahju küpsema. Roa küpsemise ajal valmista kõrvale värske salat ja praetud sibulad.
60 minutit384 kcal
Pikkpoissi on argiõhtul lihtne valmistada – teed taina valmis, vormid pika pätsi ja paned ahju küpsema. Roa küpsemise ajal valmista kõrvale värske salat ja praetud sibulad.
Armastatud klassikaline Itaalia pasta carbonara - kuum pasta segatud kreemise toore muna, parmesani ja krõbedate peekonitükkidega. Imemaitsev ja lihtne valmistada.
25 minutit761 kcal
Armastatud klassikaline Itaalia pasta carbonara - kuum pasta segatud kreemise toore muna, parmesani ja krõbedate peekonitükkidega. Imemaitsev ja lihtne valmistada.
Vanaemade köögist tuntud hakkliha kotletid aasiapärases võtmes. Soja ja mee glasuur teeb need sealihakotletid eriti mahlaseks ja see vürtsikas sambali-majoneesikastmega salat saab Sinu uueks lemmikuks, kuidas igapäevane juurviljakogus kätte saada.
30 minutit707 kcal
Vanaemade köögist tuntud hakkliha kotletid aasiapärases võtmes. Soja ja mee glasuur teeb need sealihakotletid eriti mahlaseks ja see vürtsikas sambali-majoneesikastmega salat saab Sinu uueks lemmikuks, kuidas igapäevane juurviljakogus kätte saada.
Tais puhkusel käinutele võib Thai larb salad, ehk vürtsikas hakkliha rooma salati lehtedes tuttav juba olla. Väherasvane hakkliha riisi, krõmpsuva redise ning laimi-mündikastmega on kiire lõunasöök või kerge õhtusöök.
30 minutit485 kcal
Tais puhkusel käinutele võib Thai larb salad, ehk vürtsikas hakkliha rooma salati lehtedes tuttav juba olla. Väherasvane hakkliha riisi, krõmpsuva redise ning laimi-mündikastmega on kiire lõunasöök või kerge õhtusöök.
Pelmeenid on toit, mis koosneb õhukestest täidisega tainatükkidest ja mida enamasti süüakse keedetult või praetult. Pelmeene peetakse vene, ukraina ja teiste slaavi rahvaste rahvustoiduks. Seenekastmes serveeritult maitseb lihtsalt oivaliselt.
35 minutit686 kcal
Pelmeenid on toit, mis koosneb õhukestest täidisega tainatükkidest ja mida enamasti süüakse keedetult või praetult. Pelmeene peetakse vene, ukraina ja teiste slaavi rahvaste rahvustoiduks. Seenekastmes serveeritult maitseb lihtsalt oivaliselt.
Jambalaya ehk Kreooli-köögist pärit legendaarne riisiroog. Arvatavalt seostub paljudele selle toidu pealkiri hoopiski Mati Nuude ja ansambli Apelsin laulu refrääniga: Jambolaya, miks küll ilmsi sind ei leia? Kas ehk teed su juurde nõnda raske leida? Tahaks tantsida apelsinimajja. Õnn on see, kui leiad oma Jambolaya. Usume, et kui allolev roog söödud, on oma Jambolaya leitud.
40 minutit812 kcal
Jambalaya ehk Kreooli-köögist pärit legendaarne riisiroog. Arvatavalt seostub paljudele selle toidu pealkiri hoopiski Mati Nuude ja ansambli Apelsin laulu refrääniga: Jambolaya, miks küll ilmsi sind ei leia? Kas ehk teed su juurde nõnda raske leida? Tahaks tantsida apelsinimajja. Õnn on see, kui leiad oma Jambolaya. Usume, et kui allolev roog söödud, on oma Jambolaya leitud.
Burrito on suur ja pehme tortilla, mis on keeratud ümber rikkaliku täidise. Käesolevas retseptis on tortillad täidetud hakkliha, punaste unade ja tomatisalsaga.
45 minutit1085 kcal
Burrito on suur ja pehme tortilla, mis on keeratud ümber rikkaliku täidise. Käesolevas retseptis on tortillad täidetud hakkliha, punaste unade ja tomatisalsaga.
Bolognese pasta on ajatu klassika Itaaliast, mida hakati valmistama juba 18. sajandil. Iga kodukokk valmistab bologneset natuke isemoodi, ka meie menüüs on see klassik väikese vimpkaga.
30 minutit790 kcal
Bolognese pasta on ajatu klassika Itaaliast, mida hakati valmistama juba 18. sajandil. Iga kodukokk valmistab bologneset natuke isemoodi, ka meie menüüs on see klassik väikese vimpkaga.
Toekas, rikkaliku täidisega klubivõileib ehk club sandwich on juba üle saja aasta olnud noobel kehakinnituse vahend. Tegemist on üsna lihtsa, ent toitva einega.
15 minutit722 kcal
Toekas, rikkaliku täidisega klubivõileib ehk club sandwich on juba üle saja aasta olnud noobel kehakinnituse vahend. Tegemist on üsna lihtsa, ent toitva einega.
Fenkol on mõnus ja maitsev köögivili, mis on ehk teenimatult veidi tahaplaanile jäänud. Kergelt aniisise maitsega vili maitseb eriti hästi tomatite ja peekoniga.
45 minutit384 kcal
Fenkol on mõnus ja maitsev köögivili, mis on ehk teenimatult veidi tahaplaanile jäänud. Kergelt aniisise maitsega vili maitseb eriti hästi tomatite ja peekoniga.
Veisehakkliha maitsestatud tšillipulbri ja tako kastmega. Need takod on pannil praetud ja kaetud krõbeda juustukihiga. Dipi need hapukoore-salsakastmesse. Vürtsikust vähendades sobivad ka kindlasti pere pisematele.
25 minutit1196 kcal
Veisehakkliha maitsestatud tšillipulbri ja tako kastmega. Need takod on pannil praetud ja kaetud krõbeda juustukihiga. Dipi need hapukoore-salsakastmesse. Vürtsikust vähendades sobivad ka kindlasti pere pisematele.
_Guljašš _on supp või hautis lihast ja köögiviljadest, mis on maitsestatud paprika ja muude vürtsidega. Ungarist pärit _guljašš _on levinud eine, mida süüakse peamiselt Kesk-Euroopas, aga ka mujal Euroopas. See on üks Ungari rahvustoite ja riigi sümbol.
55 minutit1375 kcal
_Guljašš _on supp või hautis lihast ja köögiviljadest, mis on maitsestatud paprika ja muude vürtsidega. Ungarist pärit _guljašš _on levinud eine, mida süüakse peamiselt Kesk-Euroopas, aga ka mujal Euroopas. See on üks Ungari rahvustoite ja riigi sümbol.
Veidi vürtsikas guljašš-supp veisehakkliha ja köögiviljadega. Guljašš on Ungarist pärit lihasupp. Eestis on guljašš rohkem tuntud lihakastmena, mis on serveeritud keedukartulitega. Laktoosi- ja gluteenivaba!
30 minutit534 kcal
Veidi vürtsikas guljašš-supp veisehakkliha ja köögiviljadega. Guljašš on Ungarist pärit lihasupp. Eestis on guljašš rohkem tuntud lihakastmena, mis on serveeritud keedukartulitega. Laktoosi- ja gluteenivaba!
Klassikaline sealihašnitsel kartulite ning kastmega, kus oleme kasutanud kastme valmistamisel klassikalise rammusa koore asemel kerge koostisega Friendly Viking's kaerakreemi.
30 minutit1084 kcal
Klassikaline sealihašnitsel kartulite ning kastmega, kus oleme kasutanud kastme valmistamisel klassikalise rammusa koore asemel kerge koostisega Friendly Viking's kaerakreemi.