See on veidi aeganõudvam roog aga uskuge, tulemus on seda väärt! Sobib ideaalselt pidulikumaks õhtusöögiks, tähistamaks näiteks nädalalõppu. Steigi kõrvale võid pakkuda ka klaasikese head punast veini.
45 min491 kcal
See on veidi aeganõudvam roog aga uskuge, tulemus on seda väärt! Sobib ideaalselt pidulikumaks õhtusöögiks, tähistamaks näiteks nädalalõppu. Steigi kõrvale võid pakkuda ka klaasikese head punast veini.
Lisaks sellele, et punane kala on maitsev, on see ka väga toitainerikas ning suurepärane valgu-, vitamiini- ja mineraaliallikas. Vastupandamatuks teeb roa parmesanine kartulitamp.
60 min662 kcal
Lisaks sellele, et punane kala on maitsev, on see ka väga toitainerikas ning suurepärane valgu-, vitamiini- ja mineraaliallikas. Vastupandamatuks teeb roa parmesanine kartulitamp.
Võikana ehk butter chicken on India köögi argitoitude klassik. Kanapalad tuleb kergelt läbi praadida ja vürtsikas-kreemjas tomatikastmes lõpuni küpsetada. Traditsiooniliselt süüakse seda koos keedetud basmati riisiga, aga ka paksu lavaššitükki on mõnus kastmesse kasta.
35 min618 kcal
Võikana ehk butter chicken on India köögi argitoitude klassik. Kanapalad tuleb kergelt läbi praadida ja vürtsikas-kreemjas tomatikastmes lõpuni küpsetada. Traditsiooniliselt süüakse seda koos keedetud basmati riisiga, aga ka paksu lavaššitükki on mõnus kastmesse kasta.
Tai kookoskarri on tuntud takeaway toitude hitt. Nüüd saad seda ka ise kodus valmistada. Kreemjas karri on veidi vürtsikas, aga mitte üleliia, niiet sobib ka pere väiksematele liikmetele.
30 min708 kcal
Tai kookoskarri on tuntud takeaway toitude hitt. Nüüd saad seda ka ise kodus valmistada. Kreemjas karri on veidi vürtsikas, aga mitte üleliia, niiet sobib ka pere väiksematele liikmetele.
Kreemjas seenerisoto on tõeline mugavustoit. Valmistamine on küll natuke aeganõudvam ja vajab rohkem tähelepanu - puljongit tuleb lisada jaokaupa aegamööda, et tulemus saaks super kreemine. Soovitame serveerida klaasi valge veiniga!
45 min379 kcal
Kreemjas seenerisoto on tõeline mugavustoit. Valmistamine on küll natuke aeganõudvam ja vajab rohkem tähelepanu - puljongit tuleb lisada jaokaupa aegamööda, et tulemus saaks super kreemine. Soovitame serveerida klaasi valge veiniga!
Marineeri kana laimi-koriandrimarinaadis vähemalt 60 minutit parima maitse saamiseks. Madala kalorsusega kerge eine kanafilee ja avokaadosalsaga. Muidugi laktoosi- ja gluteenivaba!
75 min438 kcal
Marineeri kana laimi-koriandrimarinaadis vähemalt 60 minutit parima maitse saamiseks. Madala kalorsusega kerge eine kanafilee ja avokaadosalsaga. Muidugi laktoosi- ja gluteenivaba!
Chilli con carne kõlab teravalt kuid tegelikult saab tšillitaset reguleerides teha selle meelepäraseks ka pere pisematele. Teravuse leevendamiseks serveeri kõrvale kreeka jogurtit. Head isu!
30 min889 kcal
Chilli con carne kõlab teravalt kuid tegelikult saab tšillitaset reguleerides teha selle meelepäraseks ka pere pisematele. Teravuse leevendamiseks serveeri kõrvale kreeka jogurtit. Head isu!
See kanapilaff võib saada Sinu argiõhtu lemmik õhtusöögiks. Riis podiseb koos kana, porgandi ja sibulaga mõnusalt pehmeks ja maitseb nii hästi. Eriti hea on see, et toit valmib ühes potis.
40 min506 kcal
See kanapilaff võib saada Sinu argiõhtu lemmik õhtusöögiks. Riis podiseb koos kana, porgandi ja sibulaga mõnusalt pehmeks ja maitseb nii hästi. Eriti hea on see, et toit valmib ühes potis.
Kui soovid süüa midagi kerget, kuid siiski kõhtu täitvat, on selleks punane kala ideaalne valgurikas toit, mis sisaldab lisaks palju asendamatuid rasvhappeid. Lisaks heale maitsele, on see retsept kiiresti valmiv.
25 min531 kcal
Kui soovid süüa midagi kerget, kuid siiski kõhtu täitvat, on selleks punane kala ideaalne valgurikas toit, mis sisaldab lisaks palju asendamatuid rasvhappeid. Lisaks heale maitsele, on see retsept kiiresti valmiv.
Risoto on üks legendaarsetest Itaalia toitudest, mille variatsioone, nagu ka pastatel, on lugematul hulgal. Siin on teile imeline kreveti-sidrunirisoto.
45 min477 kcal
Risoto on üks legendaarsetest Itaalia toitudest, mille variatsioone, nagu ka pastatel, on lugematul hulgal. Siin on teile imeline kreveti-sidrunirisoto.
Toitev taipärane taimne karri, kust saab päevase juurviljakoguse ilusti kätte. Tšillikogust saab ise karripasta kogusega reguleerida, nii et roog sobib nii teravusearmastajatele kui leebemate maitsete otsijatele.
35 min634 kcal
Toitev taipärane taimne karri, kust saab päevase juurviljakoguse ilusti kätte. Tšillikogust saab ise karripasta kogusega reguleerida, nii et roog sobib nii teravusearmastajatele kui leebemate maitsete otsijatele.
Tzatziki on Kreeka köögist pärit jogurtikaste, mis sobib ideaalselt kala või grilli kõrvale. Siin retseptis koos sidrunise ahjukala ja ürdiriisiga. Mõnus kerge õhtusöök!
45 min603 kcal
Tzatziki on Kreeka köögist pärit jogurtikaste, mis sobib ideaalselt kala või grilli kõrvale. Siin retseptis koos sidrunise ahjukala ja ürdiriisiga. Mõnus kerge õhtusöök!
Võib juhtuda, et peale seda kreemjat röstsibulaga kartulipüree söömist, Sa muud moodi enam kartuleid süüa ei tahagi, tõeliselt sõltuvusttekitav. Münt hernestega on Eesti köögis küll vähe tuntud kooslus, aga need maitsed sobivad kokku ideaalselt.
30 min941 kcal
Võib juhtuda, et peale seda kreemjat röstsibulaga kartulipüree söömist, Sa muud moodi enam kartuleid süüa ei tahagi, tõeliselt sõltuvusttekitav. Münt hernestega on Eesti köögis küll vähe tuntud kooslus, aga need maitsed sobivad kokku ideaalselt.
Rohelised läätsed oma kergelt mineraalse ja maalähedase maitsega sobivad sinepise sea sisefileega väga hästi. Peenelt hakitud seller, porgand ja sibul ehk _mirepoix _on Prantsuse köögist pärit tehnika, mis annab mõnusa juurviljase maitse puljongile, milles läätsed keedetakse.
35 min553 kcal
Rohelised läätsed oma kergelt mineraalse ja maalähedase maitsega sobivad sinepise sea sisefileega väga hästi. Peenelt hakitud seller, porgand ja sibul ehk _mirepoix _on Prantsuse köögist pärit tehnika, mis annab mõnusa juurviljase maitse puljongile, milles läätsed keedetakse.
Punane kala on küpsetatud Prantsuse köögist pärit tehnikaga "e_n papillote_" ehk paberi sees. Tänu sellele jäävad köögiviljad ja kalafilee eriti mahlased ja maitsekad. Serveeri toitu sidrunimahla ja oliiviõliga maitsestatud kartulitega.
30 min485 kcal
Punane kala on küpsetatud Prantsuse köögist pärit tehnikaga "e_n papillote_" ehk paberi sees. Tänu sellele jäävad köögiviljad ja kalafilee eriti mahlased ja maitsekad. Serveeri toitu sidrunimahla ja oliiviõliga maitsestatud kartulitega.
Tai stiilis vürtsikas ahjukala koorese kartulipajaga, milles on suvikõrvits ja spinat. Eine on piima- ja laktoosivaba, kuna on valmistatud kookospiimast. Vürtsikuse vähendamiseks jäta tšilli lisamata ja vähenda karripasta kogust või jäta üldse lisamata.
40 min753 kcal
Tai stiilis vürtsikas ahjukala koorese kartulipajaga, milles on suvikõrvits ja spinat. Eine on piima- ja laktoosivaba, kuna on valmistatud kookospiimast. Vürtsikuse vähendamiseks jäta tšilli lisamata ja vähenda karripasta kogust või jäta üldse lisamata.
Fooliumis küpsetatud kartul jääb hästi mõnusa ja tummise maitsega, kuna pole vees keedetud, seega kõik maitsed on endiselt alles. Kartul on täidetud praetud kanasingi ja tomatitega. Peale krooniks on valatud majoneesikaste.
70 min980 kcal
Fooliumis küpsetatud kartul jääb hästi mõnusa ja tummise maitsega, kuna pole vees keedetud, seega kõik maitsed on endiselt alles. Kartul on täidetud praetud kanasingi ja tomatitega. Peale krooniks on valatud majoneesikaste.
Tom Kha supp on klassikaline Tai roog, mis on tuntud oma mitmekülgsete ent tasakaalustatud maitsete poolest. Rikkalik ja kreemjas kookospiimapõhi, mis on rikastatud ingveri soojuse, sidrunheina tsitruselisuse ja värske tšilli vürtsikusega. Suppi maitsestatakse tavaliselt kalakastme ja laimimahlaga, andes sellele täiusliku magusa, hapu, soolase ja vürtsika maitsenüansi.
30 min531 kcal
Tom Kha supp on klassikaline Tai roog, mis on tuntud oma mitmekülgsete ent tasakaalustatud maitsete poolest. Rikkalik ja kreemjas kookospiimapõhi, mis on rikastatud ingveri soojuse, sidrunheina tsitruselisuse ja värske tšilli vürtsikusega. Suppi maitsestatakse tavaliselt kalakastme ja laimimahlaga, andes sellele täiusliku magusa, hapu, soolase ja vürtsika maitsenüansi.