See on veidi aeganõudvam roog aga uskuge, tulemus on seda väärt! Sobib ideaalselt pidulikumaks õhtusöögiks, tähistamaks näiteks nädalalõppu. Steigi kõrvale võid pakkuda ka klaasikese head punast veini.
45 minutit91 kcal
See on veidi aeganõudvam roog aga uskuge, tulemus on seda väärt! Sobib ideaalselt pidulikumaks õhtusöögiks, tähistamaks näiteks nädalalõppu. Steigi kõrvale võid pakkuda ka klaasikese head punast veini.
Lisaks sellele, et lõhe on maitsev, on see ka väga toitainerikas ning suurepärane valgu-, vitamiini- ja mineraaliallikas. Vastupandamatuks teeb roa parmesanine kartulitamp.
60 minutit118 kcal
Lisaks sellele, et lõhe on maitsev, on see ka väga toitainerikas ning suurepärane valgu-, vitamiini- ja mineraaliallikas. Vastupandamatuks teeb roa parmesanine kartulitamp.
Tai kookoskarri on tuntud takeaway toitude hitt. Nüüd saad seda ka ise kodus valmistada. Kreemjas karri on veidi vürtsikas, aga mitte üleliia, niiet sobib ka pere väiksematele liikmetele.
30 minutit100 kcal
Tai kookoskarri on tuntud takeaway toitude hitt. Nüüd saad seda ka ise kodus valmistada. Kreemjas karri on veidi vürtsikas, aga mitte üleliia, niiet sobib ka pere väiksematele liikmetele.
Kreemjas seenerisoto on tõeline mugavustoit. Valmistamine on küll natuke aeganõudvam ja vajab rohkem tähelepanu - puljongit tuleb lisada jaokaupa aegamööda, et tulemus saaks super kreemine. Soovitame serveerida klaasi valge veiniga!
45 minutit185 kcal
Kreemjas seenerisoto on tõeline mugavustoit. Valmistamine on küll natuke aeganõudvam ja vajab rohkem tähelepanu - puljongit tuleb lisada jaokaupa aegamööda, et tulemus saaks super kreemine. Soovitame serveerida klaasi valge veiniga!
Võikana ehk butter chicken on India köögi argitoitude klassik. Kanapalad tuleb kergelt läbi praadida ja vürtsikas-kreemjas tomatikastmes lõpuni küpsetada. Traditsiooniliselt süüakse seda koos keedetud basmati riisiga, aga ka paksu lavaššitükki on mõnus kastmesse kasta.
35 minutit171 kcal
Võikana ehk butter chicken on India köögi argitoitude klassik. Kanapalad tuleb kergelt läbi praadida ja vürtsikas-kreemjas tomatikastmes lõpuni küpsetada. Traditsiooniliselt süüakse seda koos keedetud basmati riisiga, aga ka paksu lavaššitükki...