Marineeri kana laimi-koriandrimarinaadis vähemalt 60 minutit parima maitse saamiseks. Madala kalorsusega kerge eine kanafilee ja avokaadosalsaga. Muidugi laktoosi- ja gluteenivaba!
75 minutit448 kcal
Marineeri kana laimi-koriandrimarinaadis vähemalt 60 minutit parima maitse saamiseks. Madala kalorsusega kerge eine kanafilee ja avokaadosalsaga. Muidugi laktoosi- ja gluteenivaba!
Kreemjas kiirelt valmiv tuunikalapasta sobib ideaalselt argipäeva õhtusöögiks. Tõeline mugavustoit, mis aga ei tähenda suurt kalorlust. Trennisõprade lemmik!
15 minutit467 kcal
Kreemjas kiirelt valmiv tuunikalapasta sobib ideaalselt argipäeva õhtusöögiks. Tõeline mugavustoit, mis aga ei tähenda suurt kalorlust. Trennisõprade lemmik!
Madala kalorsusega nuikapsapüreesupp vürtsika jalapenoga, mis on serveeritud maheda hapukoore, röstitud seesamiseemnete ja värske piparmündiga. Gluteenivaba!
45 minutit346 kcal
Madala kalorsusega nuikapsapüreesupp vürtsika jalapenoga, mis on serveeritud maheda hapukoore, röstitud seesamiseemnete ja värske piparmündiga. Gluteenivaba!
Kergelt vürtsikas _adžika _marinaadis kanakoivad riisiga. Marineeri kana vähemalt üks tund, aga parema maitse saamiseks koguni üleöö. Laktoosi- ja gluteenivaba!
85 minutit492 kcal
Kergelt vürtsikas _adžika _marinaadis kanakoivad riisiga. Marineeri kana vähemalt üks tund, aga parema maitse saamiseks koguni üleöö. Laktoosi- ja gluteenivaba!
Falafel on Lähis-Ida köögis frititud kikerhernepall. Tegemist on lihtsa tänavatoiduga, millega asendatakse sageli liha. Selle retsepti järgi saad neid täiesti ise valmistada!
45 minutit839 kcal
Falafel on Lähis-Ida köögis frititud kikerhernepall. Tegemist on lihtsa tänavatoiduga, millega asendatakse sageli liha. Selle retsepti järgi saad neid täiesti ise valmistada!
_Gazpacho _või Gaspacho, mida nimetatakse ka Andaluusia gazpachoks, on külm supp ja jook, mis on valmistatud tooretest ja blenderdatud köögiviljadest. See sai alguse Pürenee poolsaare lõunapoolsetest piirkondadest ja levis teistesse piirkondadesse. _Gazpachot _süüakse laialdaselt Hispaanias ja Portugalis, eriti kuumadel suvepäevadel, kuna see on värskendav ja jahe.
25 minutit227 kcal
_Gazpacho _või Gaspacho, mida nimetatakse ka Andaluusia gazpachoks, on külm supp ja jook, mis on valmistatud tooretest ja blenderdatud köögiviljadest. See sai alguse Pürenee poolsaare lõunapoolsetest piirkondadest ja levis teistesse piirkondadesse. _Gazpachot _süüakse laialdaselt Hispaanias ja Portugalis, eriti kuumadel suvepäevadel, kuna see on värskendav ja jahe.
Baklazaan muudab hautise maitse sügavaks, lihakaks. Baklazaanil on jõuline, lopsakas maitse alles peale korralikku küpsetamist. Röstitud mandlid lisavad mõnusat tekstuuri.
30 minutit315 kcal
Baklazaan muudab hautise maitse sügavaks, lihakaks. Baklazaanil on jõuline, lopsakas maitse alles peale korralikku küpsetamist. Röstitud mandlid lisavad mõnusat tekstuuri.