Lisaks sellele, et punane kala on maitsev, on see ka väga toitainerikas ning suurepärane valgu-, vitamiini- ja mineraaliallikas. Vastupandamatuks teeb roa parmesanine kartulitamp.
60 minutit568 kcal
Lisaks sellele, et punane kala on maitsev, on see ka väga toitainerikas ning suurepärane valgu-, vitamiini- ja mineraaliallikas. Vastupandamatuks teeb roa parmesanine kartulitamp.
Pho on mõnus Vietnamist pärit selge leemega supp, mida kohalikud söövad tihti hommikusöögiks. Aeganõudva puljongikeetmise oleme meie Sinu eest ära teinud. Jääb üle vaid koostisained valmistada ja kokku panna.
30 minutit379 kcal
Pho on mõnus Vietnamist pärit selge leemega supp, mida kohalikud söövad tihti hommikusöögiks. Aeganõudva puljongikeetmise oleme meie Sinu eest ära teinud. Jääb üle vaid koostisained valmistada ja kokku panna.
Kui soovid süüa midagi kerget, kuid siiski kõhtu täitvat, on selleks punane kala ideaalne valgurikas toit, mis sisaldab lisaks palju asendamatuid rasvhappeid. Lisaks heale maitsele, on see retsept kiiresti valmiv.
25 minutit448 kcal
Kui soovid süüa midagi kerget, kuid siiski kõhtu täitvat, on selleks punane kala ideaalne valgurikas toit, mis sisaldab lisaks palju asendamatuid rasvhappeid. Lisaks heale maitsele, on see retsept kiiresti valmiv.
Tzatziki on Kreeka köögist pärit jogurtikaste, mis sobib ideaalselt kala või grilli kõrvale. Siin retseptis koos sidrunise ahjukala ja ürdiriisiga. Mõnus kerge õhtusöök!
45 minutit509 kcal
Tzatziki on Kreeka köögist pärit jogurtikaste, mis sobib ideaalselt kala või grilli kõrvale. Siin retseptis koos sidrunise ahjukala ja ürdiriisiga. Mõnus kerge õhtusöök!
Punane kala on küpsetatud Prantsuse köögist pärit tehnikaga "e_n papillote_" ehk paberi sees. Tänu sellele jäävad köögiviljad ja kalafilee eriti mahlased ja maitsekad. Serveeri toitu sidrunimahla ja oliiviõliga maitsestatud kartulitega.
30 minutit391 kcal
Punane kala on küpsetatud Prantsuse köögist pärit tehnikaga "e_n papillote_" ehk paberi sees. Tänu sellele jäävad köögiviljad ja kalafilee eriti mahlased ja maitsekad. Serveeri toitu sidrunimahla ja oliiviõliga maitsestatud kartulitega.
Tai stiilis vürtsikas ahjukala koorese kartulipajaga, milles on suvikõrvits ja spinat. Eine on piima- ja laktoosivaba, kuna on valmistatud kookospiimast. Vürtsikuse vähendamiseks jäta tšilli lisamata ja vähenda karripasta kogust või jäta üldse lisamata.
40 minutit659 kcal
Tai stiilis vürtsikas ahjukala koorese kartulipajaga, milles on suvikõrvits ja spinat. Eine on piima- ja laktoosivaba, kuna on valmistatud kookospiimast. Vürtsikuse vähendamiseks jäta tšilli lisamata ja vähenda karripasta kogust või jäta üldse lisamata.
Kiire taipärane veiselihasalat riisinuudlite, tšillikastme, värske kurgi, kirsstomatite ja mahlase veiseliha steigiga.
NB! Antud retsepti on võimalik valmistada ka vürtsivabalt.
15 minutit560 kcal
Kiire taipärane veiselihasalat riisinuudlite, tšillikastme, värske kurgi, kirsstomatite ja mahlase veiseliha steigiga.
NB! Antud retsepti on võimalik valmistada ka vürtsivabalt.
Toorjuustukooki on võimatu mitte armastada. See siidine tekstuur ja külluslik maitse lihtsalt võrgutavad sind oma vaiksel moel kohe, kui lusika koogitüki sisse torkad.
280 minutit2254 kcal
Toorjuustukooki on võimatu mitte armastada. See siidine tekstuur ja külluslik maitse lihtsalt võrgutavad sind oma vaiksel moel kohe, kui lusika koogitüki sisse torkad.
Klassikaline juustupurger taimses versioonis. Antud retseptis kasutame kodumaist taimsetest valkudest tehtud lihaalternatiivi. Thormi pihvi põhikoostiseks on herne- ja kaeravalgu segu, mis on praktiliselt identne loomse lihaga.
25 minutit872 kcal
Klassikaline juustupurger taimses versioonis. Antud retseptis kasutame kodumaist taimsetest valkudest tehtud lihaalternatiivi. Thormi pihvi põhikoostiseks on herne- ja kaeravalgu segu, mis on praktiliselt identne loomse lihaga.
Punane kala on üks enimsöödavaid rasvaseid kalu, mida peetakse tihti ka supertoiduks. See on tuntud oma hea maitse poolest: tal on unikaalne maitse, mis on õrnem kui paljudel teistel kaladel. Kooslus paksoiga on vastupandamatu.
35 minutit342 kcal
Punane kala on üks enimsöödavaid rasvaseid kalu, mida peetakse tihti ka supertoiduks. See on tuntud oma hea maitse poolest: tal on unikaalne maitse, mis on õrnem kui paljudel teistel kaladel. Kooslus paksoiga on vastupandamatu.
Jõhvikajoogis küpsetatud osso buco köögiviljade ja juustuse kartulipüreega. Püree sisaldab praetud sibulat, parmesani ja röstsibulat.
NB! Veiseliha küpsetamiseks kulub orianteeruvalt 1,5-2 tundi, aga võib ka kauem, olenevalt lihatüki suurusest.
175 minutit753 kcal
Jõhvikajoogis küpsetatud osso buco köögiviljade ja juustuse kartulipüreega. Püree sisaldab praetud sibulat, parmesani ja röstsibulat.
NB! Veiseliha küpsetamiseks kulub orianteeruvalt 1,5-2 tundi, aga võib ka kauem, olenevalt lihatüki suurusest.
Lihtne ja kerge riisinuudlisalat krevettide, spargli ja rohelise sibulaga mõnusasse suveõhtusse, kus pole aega ega tahtmist midagi keerulist valmistada.
PS! Riisinuudleid võid paar tundi leotada külmas vees või kiiremaks lahenduseks keeta.
30 minutit539 kcal
Lihtne ja kerge riisinuudlisalat krevettide, spargli ja rohelise sibulaga mõnusasse suveõhtusse, kus pole aega ega tahtmist midagi keerulist valmistada.
PS! Riisinuudleid võid paar tundi leotada külmas vees või kiiremaks lahenduseks keeta.